DiMu Produkties
Muziek op Maat!

DI-Project
Diana  Huismans (toetseniste) en Ingrid van den Nieuwenhuizen (zangeres) leerden elkaar kennen via de concertreeks ‘Tour of Duty’ van de Fanfare 'Bereden Wapens' (Koninklijke Landmacht).

Al gauw bleken ze een goede muzikale click te hebben. Ze besloten eens samen te gaan ‘jammen’ en dat bleek succesvol!

Ze bedachten als duo de naam DI-Project en verzamelden goede muzikanten om zich heen. DI-Project schrijft zelf pop/soul nummers en geeft een eigen draai aan covers.

Op het youtube kanaal  en Spotify van DI-Project kunt u hun muziek beluisteren. Houd de site en social media in de gaten voor meer informatie!Even voorstellen...

Ingrid is in 2013 afgestudeerd voor de studie Muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg. Ingrid is een veelzijdige zangeres en heeft opgetreden met grote orkesten, operagezelschappen, koren en bands. Daarin zingt zij musical, pop, soul, jazz en ook Nederlandstalige nummers. Haar eigen teksten gaan over de dingen in het leven, die haar raken.

Ingrid over Diana: .."Diana weet feilloos de juiste toon te vinden in de arrangementen, die zij componeert. Diana heeft eveneens een brede ervaring als musicus en is een energieke en inspirerende bandleider..".


Maatwerk

Zoekt u een mooie muzikale invulling bij een evenement? Diana en Ingrid leveren naast hun eigen muziek ook maatwerk tijdens recepties, diners, verjaardagen, tuinfeesten, borrels en huwelijksvoltrekkingen.

Denk aan mooie luisterliedjes en achtergrondmuziek bij bijvoorbeeld een diner, of juist een energieke performance (met orkestband) van uw event of feest.

Wilt u na het officiële gedeelte nog lekker dansen? Dan is DI-Project aan te vullen met een saxofonist, drummer of gehele band!


Meer informatie?

DI-Project denkt graag met u mee, zodat u het muzikale gedeelte volledig aan ons kunt overlaten!

Stuur gerust een mailtje of bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

+31621557879 (Diana Huismans)

info@di-project.nl